Een stap verder in het onderwijs

Een keuze voor een cursus of training is niet zo maar gemaakt. Je investeert veel tijd en geld. Daarom wil je een weloverwogen keuze maken. Met onze interactieve online voorlichtingen in mei en juni, hopen wij je een beter beeld te geven van de inhoud van ons aanbod.

Specialist Jonge Kind & VVE

Online voorlichting op 7 juni, 16.00-17.00 uur

Jonge kinderen ontwikkelen zich in spel. Dat weet jij als leraar in het primair onderwijs als geen ander. Maar hoe creëer je een rijke speelleeromgeving, waarin kinderen in de volle breedte worden uitgedaagd?

Aanmelden

 

Daarom kiezen cursisten voor IPABO

happy-man-with-long-thick-ginger-beard-has-friendly-smile

Het zet je op het spoor van evidence based informatie zodat je vernieuwingen/veranderingen goed onderbouwd kunt voorleggen aan je team. Ik heb ik veel kennis opgedaan en ben nog meer gemotiveerd geraakt om met deze nieuwe kennis, mijn school een extra boost te geven en beter op de kaart te zetten.

Michael, cursist Post-hbo
interactieve-vaardigheden-EDIT.jpg

Ik heb de colleges zeer gewaardeerd! Het heeft me op veel punten aan het denken gezet en ik heb goede ideeën meegenomen voor mijn lessen en die van mijn collega’s. Ik heb voor de IPABO gekozen, omdat het een fijne flexibele organisatie is waar men meedenkt met studenten.

Hanna, cursist Post-hbo
Cheerful middle aged woman with curly hair

De theorie gebruik ik gelijk in de klas! De kracht van het programma zit in zeer bevlogen en kundige docenten die rekening houden met wensen en vragen van cursisten. Ik krijg een mooie mix van theorie met veel praktijkvoorbeelden. Het heeft me nieuwsgieriger gemaakt en de kinderen zien op hun beurt mijn enthousiasme.

Corinne, cursist post-hbo bij IPABO