11 maart 2023 - Open dag

Leraar basisonderwijs verkorte deeltijdopleiding

2,5 jaar

deeltijd

Bachelor

Een volwaardige pabo-opleiding afronden in slechts tweeëneenhalf jaar in plaats van vier jaar. Dat kan. Als jij al een hbo- of wo-opleiding achter de rug hebt kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de verkorte deeltijdopleiding. Op de locatie Amsterdam volg je de opleiding op woensdag van 14:45-21:45 uur en op zaterdag van 8.45 – 17:00 uur. Een dag in de week loop je stage. Deze opleiding wordt alleen in Amsterdam aangeboden.

Inschrijven opleiding Brochure aanvraag
Leraar basisonderwijs verkorte deeltijdopleiding

Praktisch informatie

 • Open Dag

  Hoe is het om te studeren aan de IPABO?
  Hogeschool IPABO is een kleinschalige en praktijkgerichte pabo in Amsterdam en Alkmaar waar docenten en studenten elkaar persoonlijk kennen. Maak kennis met onze docenten en studenten en ontdek hoe leuk studeren aan Hogeschool IPABO is.  Meld je aan voor de open dag.

 • Start van de opleiding

  De opleiding gaat van start in september. De uiterste inschrijfdatum is 31 juli. Schrijf je je in vóór 1 mei, dan heb je automatisch toelatingsrecht indien je voldoet aan de gestelde eisen.

 • Stageplaats

  Het stagebureau zorgt het eerste jaar voor een stageplaats. Hogeschool IPABO werkt hiervoor samen met stagescholen in heel Noord-Holland. In de andere studiejaren zoek je zelf een stageplek bij een schoolbestuur waar de IPABO mee samenwerkt.

Staat de informatie die je zoekt hier niet tussen? Kijk op deze pagina.

Inschrijven opleiding

Vraag een brochure van deze opleiding aan

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming