11 maart 2023 - Open Dag

Pedagogisch Educatief Professional (deeltijd)

2 jaar

deeltijd

Associate degree

Werk je al met kinderen en wil je verder groeien? Dan is deze tweejarige opleiding ideaal.  Maar ook met een havo- of mbo-diploma op zak is deze praktijkgerichte opleiding geschikt. Je vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van begeleiden en stimuleren. Je gaat als specialist aan de slag op een kinderdagverblijf, als leerkrachtondersteuner in het basisonderwijs, speciaal (basis)onderwijs, voortgezet onderwijs of in de buitenschoolse opvang.

Inschrijven opleiding Brochure aanvraag
Pedagogisch Educatief Professional (deeltijd)

Praktische informatie

 • Open dag

  Hoe is het om te studeren aan Hogeschool IPABO?
  Hogeschool IPABO is een kleinschalige en praktijkgerichte pabo in Amsterdam en Alkmaar waar docenten en studenten elkaar persoonlijk kennen. Maak kennis met onze docenten en studenten en ontdek hoe leuk studeren aan Hogeschool IPABO is. Meld je aan voor de open dag.

 • Meelopen met studenten

  Wil je weten hoe studeren er op Hogeschool IPABO aan toegaat? Eerstejaars studenten nemen je een dag(deel) mee. Zo kijk je mee bij colleges, werkgroepen en krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Meld je hier aan om mee te lopen.

 • Start van de opleiding

  De opleiding gaat van start in september. De uiterste inschrijfdatum is 30 juni voor de voltijd en 31 juli voor de deeltijd. Schrijf je je in vóór 1 mei, dan heb je automatisch toelatingsrecht indien je voldoet aan de gestelde eisen.

Staat de informatie die je zoekt hier niet tussen. Kijk op deze pagina.

Inschrijven opleiding