Nieuws en verhalen

Filters

Type
Category
Gefilterd op:
Zij-instroom opleiding IPABO
20 december 2022

Loop mee en ervaar het studeren bij de master Onderwijs & Technologie

Wil je ervaren hoe het is om te studeren bij de master Onderwijs & Technologie? Kom dan meelopen. De Master is opgericht om kansen en uitdagingen van ICT in te zetten om het onderwijs nog krachteriger en rijker te maken. In deze opleiding staat de vraag centraal hoe leerlingen moeten worden voorbereid op een steeds technologischer wordende samenleving.
Lees meer over

Lees verder

Nieuws 15 december 2022

IPABO gesloten tijdens kerstvakantie

Hogeschool IPABO is gesloten van 24 december tot en met 8 januari. Mail voor urgente zaken: Studentzaken: studentenadministratie@ipabo.nl ICT: servicedesk@ipabo.nl Pers: communicatie@ipabo.nl Overige zaken: directiesecretariaat@ipabo.nl Vermeld in het bericht altijd een telefoonnummer. Fijne feestdagen!
Lees meer over

Lees verder

Gavin Reijnders
12 december 2022

Paarse Vrijdag met kleinkunstenaar en cabaretier Gavin Reijnders

In de week van Paarse Vrijdag stond Hogeschool IPABO stil bij seksuele- en genderdiversiteit. Tijdens de lunchpauzes trad kleinkunstenaar en cabaretier Gavin Reijnders (@gaaf_in) in de aula op.
Lees meer over

Lees verder

Leraar voor een dag
18 november 2022

Leraar zijn voor één dag

Leraar voor een Dag is een unieke gelegenheid waarbij scholieren één dag het onderwijs kunnen ervaren en ontdekken of het beroep leraar bij hen past. Ter voorbereiding nemen zij bij IPABO deel aan inspirerende workshops onder begeleiding van Mokum Meestert.
Lees meer over

Lees verder

Nieuws 08 juli 2022

Lectorale Rede Monique Leijgraaf te downloaden en te bekijken

Op 21 juni 2022 is Monique Leijgraaf geïnstalleerd als lector Kansengelijkheid. Je kunt haar rede hier downloaden in het Nederlands of in het Engels. De installatie kan je hier terugkijken:

Lees meer over

Lees verder

Nieuws 09 juni 2022

Uitnodiging: Inauguratie lector Kansengelijkheid dr. Monique Leijgraaf

Op 21 juni spreekt Monique Leijgraaf zich in Amsterdam uit bij haar inauguratie over het thema kansengelijkheid in het onderwijs, met als titel: “Ik snap oprecht niet hoe dit systeem kan bestaan!” Bevorderen van Kansengelijkheid door het doorbreken van de master narrative.” De aandacht voor kansengelijkheid neemt toe, maar structurele oorzaken van kansenongelijkheid krijgen vaak onvoldoende … Lees meer »

Lees meer over

Lees verder

Nieuws 31 januari 2022

Dr. Monique Leygraaf bij Radio 1 over Lectoraat Kansengelijkheid

Dr. Monique Leygraaf (lector Kansengelijkheid) was maandagochtend 31 januari te horen bij het NOS Radio 1 Journaal. Zij wordt door Astrid Kersseboom geïnterviewd over het lectoraat Kansengelijkheid. Luister hieronder het volledige interview.  

Lees meer over

Lees verder