Nieuws en verhalen

Filters

Categorie
Gefilterd op:
19 februari 2024

Schrijf je in: online voorlichting nascholing in maart

Heb jij ook de ambitie om je binnen je vakgebied verder te specialiseren? Kijk dan eens bij ons nascholingsaanbod, via een online voorlichting in maart. Schrijf je gelijk in!

Lees meer over

Lees verder

13 februari 2024

Mini-symposium Burgerschapsvorming en Bronverhalen goed bezocht

Vanwege het verschijnen van haar nieuwe verhalenboek over de profeet Mohammed organiseerde IPABO-docent Petra van Helden afgelopen woensdag, 7 februari, een mini-symposium over Burgerschap en Bronverhalen.

Lees meer over

Lees verder

12 februari 2024

Kom naar de Nationale Rekencoördinator Dag

Op vrijdag 22 maart 2024 vindt in Amsterdam de NCRD plaats ter verbetering van het reken-wiskundeonderwijs op basisscholen. Vergaar, deel en verspreid kennis om leerlingen met plezier en zelfvertrouwen aan hun rekenvaardigheden te laten werken.

Lees meer over

Lees verder

18 januari 2024

IPABO in NOS Journaal met aandacht voor lezen

Het is slecht gesteld met de leesvaardigheid van Nederlandse kinderen. Er is niet één duidelijke oorzaak. Hogeschool IPABO ziet dit anders. De reden voor de NOS om in gesprek te gaan met IPABO.

Lees meer over

Lees verder

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Het is tijd voor vakantie! Hogeschool IPABO is gesloten van 25 december t/m 7 januari. Wij wensen iedereen heel fijne kerstdagen. Tot in het nieuwe jaar!

Lees meer over

Lees verder

22 december 2023

Schrijf je nu in voor cursus nascholing: start februari 2024

Grijp je kans en schrijf je nu in voor de cursus Gedragsspecialist of Specialist Jonge Kind & VVE. Begin het nieuwe jaar goed en blijf je ontwikkelen in het vakgebied. Meld je hier aan!

Lees meer over

Lees verder

11 oktober 2023

Voortzetting samenwerking Hogeschool IPABO en Bibliotheek Kennemerwaard

Op 11 oktober hebben Eric Westhoek, voorzitter college van bestuur van Hogeschool IPABO en Erna Winters, directeur ABC Huis (bestuurlijke fusie Bibliotheek Kennemerwaard en Artiance), in aanwezigheid van de Alkmaarse wethouder Jasper Nieuwenhuizen, het contract verlengd voor samenwerking.

Lees meer over

Lees verder