Alumnivereniging

Welkom bij de alumnivereniging van Hogeschool IPABO! Als afgestudeerde van onze hogeschool beschik je over een schat aan kennis en vaardigheden. Jouw studie heeft je gevormd en voorbereid op een boeiende carrière in het onderwijs of kinderopvang. Blijf in contact met je mede-alumni en IPABO en meld je hier aan voor de vereniging. Dan blijf jij op de hoogte van het vakgebied, jouw ontwikkelingsmogelijkheden en nodigen we je uit voor relevante evenementen.

 

Aanmelden

Blijf jezelf ontwikkelen

In het onderwijs of kinderopvang ben je nooit uitgeleerd.  Blijf jezelf uitdagen en haal het beste uit jezelf met een van onze post-mbo-modules, post-hbo-modules, post-hbo-opleidingen, managementopleidingen of masteropleidingen.

Bekijk het nascholingsaanbod

Delen in kennis en expertise

Vind je het belangrijk om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond jouw vakgebied? Wil jij ook in de toekomst voldoen aan de eisen die jouw vak stelt? Sluit je aan bij de alumnivereniging en je wordt jaarlijks uitgenodigd voor relevante events bij IPABO.

Aanmelden

Voordelen voor alumni

Persoonlijk contact staat centraal bij IPABO. Ook na je studie. Blijf in contact met oud-studenten en docenten. Deel kennis en ervaring en leer van elkaar.  Volg je binnen twee jaar een nascholingsopleiding, dan profiteer je bovendien van 10% korting.

Aanmelden

Wat krijg je als alumni

Wanneer je je aansluit bij de alumnivereniging ontvang je gedurende het jaar mail met relevante informatie over het onderwijs en de kinderopvang. We nodigen je uit voor onze jaarlijkse events. En je profiteert van 10% korting voor een opleiding naar keuze uit ons nascholingsaanbod.

Ik meld me aan bij de alumnivereniging. Dit is nog een testformulier.