IPABO is gesloten van 18 juli tot 15 augustus. Heb je een vraag? Bekijk dan onze contactpagina. Fijne vakantie!

20 december 2022 2 minuten

Loop mee en ervaar het studeren bij de master Onderwijs & Technologie

Meelopen

Wil je écht ervaren hoe het is om de master te volgen? Loop dan mee met een eerstejaarsstudent. Data voor meelopen in Amsterdam zijn: donderdag 19 januari van 14.15 tot 16.30 uur  en donderdag 9 februari van 9.15 tot 11.45 uur.

Meelopen

Voorlichting

Om een goed beeld te krijgen van deze opleiding organiseren we online voorlichtingsbijeenkomsten op donderdag 19 januari en op woensdag 15 februari 2023 van 19.30 tot 20.30 uur. Kun je niet op deze data? Neem dan contact op met de opleidingscoördinator voor een online afspraak via vasb@znfgrebaqrejvwfragrpuabybtvr.ay.

Voorlichting

De Master Onderwijs en Technologie master Onderwijs & Technologie bieden we in samenwerking met Hogeschool De Kempel en de Marnix Academie aan om kansen en uitdagingen van ICT inzetten om het onderwijs nog krachteriger en rijker te maken. In deze opleiding staat de vraag centraal hoe leerlingen moeten worden voorbereid op een steeds technologischer wordende samenleving.

Heb je interesse in deze opleiding? Aanmelding voor voorlichting en voor meelopen zijn te vinden op de website van Master Onderwijs en Technologie. Met deze master Onderwijs & Technologie ontwikkel je je in twee jaar tijd tot een expert onderwijs & technologie.