Post HBO opleidingen

In het onderwijs is meer behoefte aan leerkrachten met een specialisatie. Hogeschool IPABO daagt je uit om je te ontwikkelen van startbekwaam naar excellent leraarschap.

Of je je nu wilt specialiseren in het jonge kind, in reken- of taalonderwijs of  een verdiepingstraject wilt volgen, bij onze opleidingen krijg je alle handvatten aangereikt om door te groeien.

Filters

Opleidingen
Gefilterd op:

Verdiepingscursus opleiders rekenen-wiskunde

Heb je behoefte aan gerichte ondersteuning en scholing op het gebied van het reken-wiskundeopleidingsonderwijs? Dan is de Verdiepingscursus (beginnende) opleiders rekenen-wiskunde wat voor jou.

Lees meer over

Opleider Handschriftonderwijs en schrifteducatie

Vind jij het belangrijk dat pabostudenten zich bekwamen in het geven van goed handschriftonderwijs? Na deze opleiding kun jij ze dat leren.

Lees meer over

Specialist Handschriftonderwijs en schrifteducatie

Ben je geïnteresseerd in de manier waarop je kinderen een leesbaar handschrift kunt aanleren? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Lees meer over

Leesspecialist

Wil jij actief meewerken aan de verbetering van de kwaliteit van het taal- en leesonderwijs op jouw eigen school? Ontwikkel je als leesspecialist met deze opleiding.

Lees meer over
Uitgelicht

Vakspecialist Muziek

Heb jij affiniteit met muziek en wil je voor dit vak een centrale rol spelen in je eigen basisschool? Met deze opleiding heb je direct zichtbaar resultaat.

Lees meer over