Managementopleidingen

Ben je leidinggevende in het onderwijs en wil je je professioneel en persoonlijk functioneren naar een hoger plan tillen? Of ben jij coördinator en wil je sturing leren geven aan een team?

Bij de managementopleidingen van Hogeschool IPABO koppelen we jouw praktijkervaring aan actuele theoretische inzichten.

De managementopleidingen zijn zoveel mogelijk op maat gemaakt voor leidinggevenden die direct te maken hebben met het onderwijsproces en voor bovenschoolse directeuren in een bestuurlijke context.

Filters

Opleidingen
Gefilterd op:

Zij-instroomopleiding Directeur Basisonderwijs

Ben jij die leidinggevende professional van buiten het onderwijs die de ambitie heeft om door te groeien tot basisschooldirecteur? Volg dan de zij-instroomopleiding Directeur Basisonderwijs.

Lees meer over

Leiderschap van leraren

Tijdens het traject Leiderschap van leraren ontwikkel en onderzoek je samen met collega’s van andere scholen leiderschap rondom onderwijsontwikkeling en veranderprocessen.

Lees meer over
Uitgelicht

Schoolleider Basisbekwaam

Heb jij de ambitie om leidinggevende te worden binnen het po, vo of mbo? Leer de basisvaardigheden om als schoolleider aan de slag te gaan.

Lees meer over
Uitgelicht

Schoolleider Vakbekwaam

Tijdens de opleiding Schoolleider Vakbekwaam ga je aan de slag met jouw onderwijskundige leiderschap, maar ook met onderwerpen als strategische beleidsvoering, ondernemerschap, innovatie en financiële bedrijfsvoering.

Lees meer over
Uitgelicht

Teacher Leader / Middenmanagement

Werk jij in het po, vo of mbo en heb of ambieer je een leidinggevende taak in het onderwijs? Deze opleiding voorziet in al deze leerdoelen.

Lees meer over