Trainingen en workshops

Werk jij als onderwijsprofessional en wil je meer leren? Wil je bijvoorbeeld mentor worden, je ontwikkelen als schoolopleider en daarbij een rol als verbinder tussen schoolbesturen en lerarenopleidingen vervullen? Ook kun je je verder verdiepen in het jonge kind bij een van de workshops. Bekijk hier de diverse trainingen en workshops, deze sluiten naadloos aan op een bacheloropleiding.

Filters

Opleidingen
Gefilterd op:

Inductiefase

Hoe maak je jouw (eerste) jaren als leraar tot een succes? Wat komt er allemaal kijken bij jouw dagelijks handelen? Volg onze workshops waarin dit wordt behandeld.

Lees meer over
Uitgelicht

Verdiepende onderwijsmodules

Wil je verdiepen in hoogbegaafdheid, taaldidactiek of oudercommunicatie? Kies dan voor een van onze vele verdiepende onderwijsmodules.

Lees meer over

Workshops spelend leren

Leraren en pedagogisch medewerkers worden wegwijs gemaakt in uitdagende spelleersituaties, die goed aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind.

Lees meer over

Schoolopleider en werkveldassessor

Word jij de onmisbare schakel tussen bestuur, leraar en student? In deze rol stuur je de werkplekbegeleider aan en begeleid je soms ook docenten binnen de school.

Lees meer over

Mentor en werkplekbegeleider

Word mentor en leer cursisten in de praktijk te begeleiden en te beoordelen. Tijdens de opleiding ben je zelf de mentor van een student van Hogeschool IPABO.

Lees meer over