Verdiepende onderwijsmodules

Heb je een diploma onderwijs- of klassenassistent op mbo-niveau 3 of 4? En wil je jouw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Volg dan een verdiepende onderwijsmodules.

 

Met de kortlopende, verdiepende onderwijsmodules van Hogeschool IPABO kun je je als onderwijsassistent of pedagogisch medewerker bij uitstek verder professionaliseren en specialiseren. Een aantal modules is ook interessant voor leraren die zich verder willen verdiepen in een bepaald onderwerp. Enthousiaste docenten brengen jou een stap verder in je ontwikkeling. Je kunt de modules individueel volgen, maar maatwerk en in company samen met je collega’s behoren ook tot de mogelijkheden.

Filters

Opleidingen
Gefilterd op:

Pedagogiek en klassenmanagement

In deze keuzemodule ga je in op de pedagogische aspecten van goed klassenmanagement. Je leert hoe je effectief orde houdt.

Lees meer over

Oudercommunicatie

Communiceren met ouders is een belangrijke taak van leraren op de basisschool. In deze keuzemodule ontwikkel je een stevige basis voor de communicatie met ouders.

Lees meer over

Taaldidactiek

De module Taaldidactiek is bedoeld voor onderwijsassistenten of onderwijsondersteuners die zich verder willen verdiepen in taalactiviteiten voor kinderen.

Lees meer over

Interactievaardigheden en persoonlijk leiderschap

In deze verdiepende module leer je hoe je jouw manier van communiceren met collega's en leerlingen kunt analyseren en sturen.

Lees meer over
Uitgelicht

Verdiepende onderwijsmodules

Wil je verdiepen in hoogbegaafdheid, taaldidactiek of oudercommunicatie? Kies dan voor een van onze vele verdiepende onderwijsmodules.

Lees meer over