Traject tot onderwijsondersteuner

Heb je een diploma onderwijs- of klassenassistent op mbo-niveau 3 of 4? En wil je jouw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Volg dan een verdiepende keuzemodules of kies voor het traject onderwijsondersteuner.

Met de behaalde modules krijg je vrijstelling wanneer je met de Associate degree-opleiding of de pabo start.

Het traject ‘onderwijsondersteuner’ bestaat uit de vijf modules: interactieve vaardigheden en persoonlijk leiderschappedagogiek en klassenmanagement, rekenen-wiskunde, taaldidactiek, en in overleg met de groep 1 keuzemodule. De kosten voor het totale traject zijn €2.995. Het volgen van een enkele module kost €695.

Filters

Opleidingen
Gefilterd op:

Inductiefase

Hoe maak je jouw (eerste) jaren als leraar tot een succes? Wat komt er allemaal kijken bij jouw dagelijks handelen? Volg onze workshops waarin dit wordt behandeld.

Lees meer over

Verdiepingscursus opleiders rekenen-wiskunde

Heb je behoefte aan gerichte ondersteuning en scholing op het gebied van het reken-wiskundeopleidingsonderwijs? Dan is de Verdiepingscursus (beginnende) opleiders rekenen-wiskunde wat voor jou.

Lees meer over

Zij-instroomopleiding Directeur Basisonderwijs

Ben jij die leidinggevende professional van buiten het onderwijs die de ambitie heeft om door te groeien tot basisschooldirecteur? Volg dan de zij-instroomopleiding Directeur Basisonderwijs.

Lees meer over
Uitgelicht

Master Onderwijs & Technologie (MOT)

Scholen en besturen hebben behoefte aan professionals die weten hoe je technologie kunt integreren in het onderwijs. Is dat een rol die bij jou past?

Lees meer over

Leiderschap van leraren

Tijdens het traject Leiderschap van leraren ontwikkel en onderzoek je samen met collega’s van andere scholen leiderschap rondom onderwijsontwikkeling en veranderprocessen.

Lees meer over