Post-mbo-modules

Heb je een diploma onderwijs- of klassenassistent op mbo-niveau 3 of 4? En wil je jouw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Volg dan een Post-mbo-module.

Met de kortlopende post mbo modules van Hogeschool IPABO kun je je als onderwijsassistent of pedagogisch medewerker bij uitstek verder professionaliseren en specialiseren. Enthousiaste docenten brengen jou een stap verder in je ontwikkeling. Je kunt de modules individueel volgen, maar maatwerk en in company samen met je collega’s behoren ook tot de mogelijkheden.

Filters

Opleidingen
Gefilterd op:

Coachen in het onderwijs

Wil je startende leerkrachten coachen? Dan is de opleiding Coachen in het Onderwijs wat voor jou.

Lees meer over

Rekenen wiskunde en didactiek (2)

In de module Rekenen wiskunde en didactiek 2 krijg je inzicht in oplossingsmanieren van kinderen. Je leert die te koppelen aan rekenen-wiskunde-onderwijs en aan je eigen vaardigheden als leerkracht.

Lees meer over

Omgaan met opvallend gedrag in de groep (2)

Hoe kun je als leerkracht omgaan met opvallend gedrag van de kinderen in de groep?

Lees meer over

Taal en leesdidactiek (2)

De module Taal- en leesdidactiek is bedoeld voor leerkrachten die zich verder willen verdiepen in taal- en leesactiviteiten voor kinderen.

Lees meer over

Spel en spelbegeleiding (in het Speleon) (2)

Spel bevordert het spontaan leren bij kinderen. Het stimuleert ze om zelf op verkenningstocht te gaan en prikkelt hun nieuwsgierigheid en creativiteit.

Lees meer over