Managementopleidingen

Ben je leidinggevende in het onderwijs en wil je je professioneel en persoonlijk functioneren naar een hoger plan tillen? Of ben jij coördinator en wil je sturing leren geven aan een team?

Bij de managementopleidingen van Hogeschool IPABO koppelen we jouw praktijkervaring aan actuele theoretische inzichten.

De managementopleidingen zijn zoveel mogelijk op maat gemaakt voor leidinggevenden die direct te maken hebben met het onderwijsproces en voor bovenschoolse directeuren in een bestuurlijke context.

Maar ook voor coördinatoren die beter sturing willen geven aan hun team en voor leerkrachten die de ambitie hebben om uit te groeien tot schoolleider.

Filters

Opleidingen
Gefilterd op:

Inductiefase

Hoe maak je jouw (eerste) jaren als leraar tot een succes? Wat komt er allemaal kijken bij jouw dagelijks handelen? Volg onze workshops waarin dit wordt behandeld.

Lees meer over

Verdiepingscursus opleiders rekenen-wiskunde

Heb je behoefte aan gerichte ondersteuning en scholing op het gebied van het reken-wiskundeopleidingsonderwijs? Dan is de Verdiepingscursus (beginnende) opleiders rekenen-wiskunde wat voor jou.

Lees meer over

Zij-instroomopleiding Directeur Basisonderwijs

Ben jij die leidinggevende professional van buiten het onderwijs die de ambitie heeft om door te groeien tot basisschooldirecteur? Volg dan de zij-instroomopleiding Directeur Basisonderwijs.

Lees meer over
Uitgelicht

Master Onderwijs & Technologie (MOT)

Scholen en besturen hebben behoefte aan professionals die weten hoe je technologie kunt integreren in het onderwijs. Is dat een rol die bij jou past?

Lees meer over

Leiderschap van leraren

Tijdens het traject Leiderschap van leraren ontwikkel en onderzoek je samen met collega’s van andere scholen leiderschap rondom onderwijsontwikkeling en veranderprocessen.

Lees meer over