Post-mbo-modules

Heb je een diploma onderwijs- of klassenassistent op mbo-niveau 3 of 4? En wil je jouw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Volg dan een Post-mbo-module.

Met de kortlopende post mbo modules van Hogeschool IPABO kun je je als onderwijsassistent of pedagogisch medewerker bij uitstek verder professionaliseren en specialiseren. Enthousiaste docenten brengen jou een stap verder in je ontwikkeling. Je kunt de modules individueel volgen, maar maatwerk en in company samen met je collega’s behoren ook tot de mogelijkheden.

Filters

Opleidingen
Gefilterd op:

Veerkracht (1)

Werken in het onderwijs kan erg uitdagend zijn en er komt ook onderwijsondersteuner veel op je af, zowel professioneel als privé.

Lees meer over

Omgaan met opvallend gedrag in de groep (1)

Hoe kun je als onderwijsondersteuner omgaan met opvallend gedrag van de kinderen in de groep?

Lees meer over

Pedagogiek en klassenmanagement

In deze keuzemodule ga je in op de pedagogische aspecten van goed klassenmanagement. Je leert hoe je effectief orde houdt.

Lees meer over
Uitgelicht

Oudercommunicatie

Communiceren met ouders is een belangrijke taak van leraren op de basisschool. In deze keuzemodule ontwikkel je een stevige basis voor de communicatie met ouders.

Lees meer over

Taal- en leesdidactiek (1)

De module Taaldidactiek is bedoeld voor onderwijsassistenten of onderwijsondersteuners die zich verder willen verdiepen in taalactiviteiten voor kinderen.

Lees meer over